Prijzen

Vastgoed: Kantoren – ateliers - werkbanken

Bij maaket worden verschillende types ruimtes verhuurd:

Je kan kantoor units van 60m0 (+-25€/m²), een vaste desk (280€/mnd) , of een co-working desk per halve dag huren. (10€/hd)

Qua ateliers hebben we units van 100m² op gelijkvloers, units van 50-150m² op verdiep (bereikbaar via ruimte lift). (8-9€/m²)

Verder zijn er nog werkbanken die vast gehuurd kunnen worden (6 werkbanken in 200m², 350€/maand). En zijn er werkbanken die per uur gehuurd kunnen worden (6€/u). Deze werkbanken bevinden zich respectievelijk in het hout-, metaal-, of tech- atelier, kwestie van dicht bij de relevante machines te zitten.

Als bedrijvencentrum zijn als deze prijzen inlcusief diesten: verzekering, sanitair, douches, refter, voorschot electriciteit en verwarming... En voorschot op machinetijd, en andere diensten die wij aanbieden.

Machines

De prijzen van de machines verschillen van machine tot machine. Meestal is de reservatie kost 10% van de machine kost, of betaal je 10% van de machine kost om de machine bezet te houden (je staat aan de machine maar ze draait niet), en betaal je de overige 90% enkel als de machine effectief draait (afrekening per seconde) . Zo krijg je een faire prijs zonder veel tijdsdruk te hebben. Ook krijg je 2% volumekorting per uur dat je een machine in de vorige maand gebruikt hebt, Als je een bepaalde machine dus 10uur gebruikt hebt, dan krijg je 20% korting. Detail prijzen vind je op machine pagina.